Integritetspolicy

Denna integritetspolicy gäller för webbplatsen http://rmms.se. Den gäller inte för innehållet i kvalitetsregistret RMMS, associerat beslutsstöd, eller portalen för patientens egenregistrering, PER.

Vilka vi är

Vi är det nationella kvalitetsregistret Registret för medfödda metabola sjukdomar, RMMS. Registernummer 185. Centralt personuppgiftsansvarig är Region Östergötland. Vår webbplatsadress är: http://rmms.se.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kontaktformulär

Om du kontaktar oss via kontaktformuläret så sparas de uppgifter som du då själv uppger: namn, mailadress, ämne och meddelande.

Nyhetsbrev

Om du prenumererar på vårt nyhetsbrev så sparar vi den e-postadress som du angav vid prenumerationsanmälan.

Cookie-filer

Denna webbplats använder en så kallad ”sessionskaka” som heter PHPSESSID. RMMS använder sessionskakan för att webbplatsen ska fungera. Sessionskakan innehåller ingen personligt identifierbar information och försvinner när du stänger sessionen.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Vilka vi delar dina data med

Vi delar inte dina data med någon tredje part.

Hur länge vi behåller era uppgifter

För prenumerationer på vårt nyhetsbrev sparar vi din e-postadress så länge prenumerationen är aktiv. Inskickade kommentarer via kontaktformulär gallras vid inaktualitet.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vart vi skickar dina upgifter

Kommentarer från besökare kan komma att kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.